Detroit Region Roadshow, November 5 to 19, 2014

The United States Patent and Trademark Office will host six roadshows in the Mid-Atlantic/Midwest Regions from November 5th to 19th.  These roadshows are free and open to the public.  Registration is not required and seating is on a first-come, first-served basis.

The agenda is focused largely on the AIA trials and includes a State-of-the-Board address, interactive AIA trial instructions, and an AIA trial workshop.  In Detroit, there will be an AIA trial hearing in lieu of an AIA trial workshop.

 

PTAB Detroit Region Roadshow flyer with a U.S. map highlighting the Mid-Atlantic/Midwest regions and the cities of Minneapolis, Milwaukee, Chicago, Detroit, Cleveland & Pittsburgh.
 
 
Detroit, MINov. 5
1-5 p.m.
Thomas Cooley Law School
Auburn Hills Campus, Room 145
2630 Featherstone Rd
Auburn Hills, MI 48326
Chicago, ILNov. 7
1 - 4:30 p.m.
Chicago Public Library
Harold Washington Library Center
Pritzker Auditorium
400 S. State Street
Chicago, IL 60605
Pittsburgh, PANov. 13
1 - 4:30 p.m.
Carnegie Library of Pittsburgh
Auditorium/lecture hall
4400 Forbes Avenue
Pittsburgh, PA 15213
Cleveland, OHNov. 14
1 - 4:30 p.m.
Cleveland Public Library
Louis Stokes Wing Auditorium (Lower Level)
525 Superior Ave.
Cleveland, OH 44114
Minneapolis, MNNov. 17  
1 - 4:30 p.m.
Minneapolis Central Library
Pohlad Hall
300 Nicollet Mall
Minneapolis, MN 55401
Milwaukee, WINov. 19
1 - 4:30 p.m.
Milwaukee Public Library
Meeting Room 1
814 W. Wisconsin Ave.
Milwaukee, WI 53233

 

Agenda

Detroit (Thomas Cooley Law School)

Time

Topic

1:00 to 1:30 p.m.
(30 minutes)              

State of the Board

1:30 to 2:15 p.m.
(45 minutes)              

PTAB Feud

2:15 to 2:30 p.m.
(15 minutes)              

Break

2:30 to 5:00 p.m.
(2.5 hours)                

AIA Hearing

 

All other cities (Chicago, Pittsburgh, Cleveland, Minneapolis, and Milwaukee)

Time

Topic

1:00 to 1:30 p.m.
(30 minutes)              

State of the Board

1:30 to 2:15 p.m.
(45 minutes)              

PTAB Feud

2:15 to 2:45 p.m.
(30 minutes)              

Break

2:45 to 4:30 p.m.
(1 hours, 45 minutes)                

Workshop

 

 

Administrative Judge Recruiting

APJ Recruitment brochure 

Downloads

NOTE:  Some material listed on this page may require a plug-in or viewer, available here.